Aangenaam kennis te maken! Ik zal me even voorstellen.

Babette WagemakersIk ben Babette Wagemakers, geboren in 1979, woon samen in Doetinchem met mijn vriend Marc. Samen hebben we 2 zoons, Jurre (2009) en Jesse (2012).
Naast dat ik werkzaam ben als gewichtsconsulent werk ik ook een aantal dagen per week in een huisartsenpraktijk als Praktijkverpleegkundige.

Ooit was ik 30 kg zwaarder
Expert in diëten, alles werkte, maar voor even. Alles wat er af ging, kwam er ook weer aan(+ een paar kilo extra)

Tot ik er eind 2012 klaar mee was. Ik had mijn motivatie gevonden. Mijn 2 zoons. Als ik zo zwaar zou blijven, zou ik nooit met hen kunnen spelen.
Ik had een doel, waarom ik wilde afvallen; “Volgend jaar zomer wil ik in mijn bikini op het strand met mijn zoons kunnen voetballen”. Door mezelf constant aan dat doel te herinneren lukte het mij om op een gezonde manier af te vallen.

Ik ben gewoon normaal gaan eten en gaan bewegen. Ik hou niet van de sportschool, dus ik ben gaan wandelen. Door normaal te doen, zowel op het gebied van eten en bewegen, viel ik 30 kg af. En dat gewicht is er nu nog steeds af.

Meer informatie over 1 op 1 begeleiding