Een aantal quotes van klanten:

Wat ik geleerd heb?
*Gewoon normaal doen en bewust genieten van het eten.
*Geleerd om creatief te worden met eten; dingen combineren en afwisseling zoeken. Hiervoor krijg je tijdens de avonden allerlei handige tips en tools.
*Je lichaam voldoende voeding geven, wat het nodig heeft. (dit wordt individueel bekeken)
*De functie van voldoende beweging voor je geest en lijf. (Anoniem, deelneemster groepsprogramma “Making Friends with Food”)

Ik heb geleerd anders te eten en daardoor af te kunnen vallen. Dat honger hebben en calorieën tellen niet nodig is. Ik heb heel veel geleerd van Babette Ze is erg enthousiast en kundig en samen met een gezellige groep en leuke en interessante workshops een erg leuk programma! (Desiree, deelneemster groepsprogramma “Making Friends with Food”)

Goede en bruikbare tips, leuk in groepsverband. Je wordt je bewust van wat voeding met je doet. (Anoniem, deelneemster groepsprogramma “Making Friends with Food”)

Het programma van Friends for food laat je zien hoe je op een leuke manier bezig kunt zijn met je gewicht. Je leert via de boekjes de benodigde tips en trucs. En je bent samen met gelijkgestemden, je ziet en hoort van elkaar hoe het gaat, in de app kun je elkaar ondersteunen of recepten delen. En de afsluiting is de kers op de taart. Want zonder gekheid dat hebben we ook geleerd, je mag best eens de “fout” in gaan, geniet ervan en daarna weer door. Ik vind het een aanrader. (Marijke Oostendorp, deelneemster groepsprogramma “Making Friends with Food”)

Om bewuster gezondere keuzes te kunnen maken, ben ik het groepsprogramma bij Babette gaan volgen. Een heel concreet programma waarbij je veel kennis opdoet, eyeopeners krijgt én inspiratie en tips krijgt om gewoon gezond te eten. Met kleine aanpassingen eet ik nu een stuk gezonder! Een aanrader! (Anoniem, deelneemster groepsprogramma “Making Friends with Food”)

Het programma making Friends with Food was voor mij een eye-opener. Vele keren een dieet gevolgd, maar nooit echt naar tevredenheid. Babette heeft een frisse en vooral nuchtere kijk op het hele afvalproces. Het gaat om keuzes maken en bewegen en daarbij je eigen balans vinden. Het groepsprogramma is leerzaam maar vooral erg gezellig en leuk. Een groep van 10 dames die allemaal hun eigen verhaal hebben en gaan voor hetzelfde doel. Babette organiseert leuke, leerzame activiteiten en vooral de afsluiting is een fantastische ervaring! Een make over door een echte styliste, make-up advies en daarna in je nieuwe outfit met prachtige make-up een professionele fotoshoot. Echt top! (Saskia Oosterink, deelneemster groepsprogramma “Making Friends with Food”)

Met ‘Making Friends with Food’ heb ik een goede basis gelegd voor een lifestylechange: ‘gewoon’, maar verantwoord omgaan met voeding en je lijf.Ik was het ‘gejojo’ rondom mijn gewicht zat! In groepsverband werken aan jezelf was voor mij heel fijn. Herkenning maar ook steun vinden bij elkaar was de kracht van de groep. Babette begeleidt op een heldere relaxe manier, waardoor er geen lading op het thema ligt.Ik vind het zeker een aanrader en zou iedereen die iets aan zijn/haar levensstijl wil veranderen adviseren hieraan mee te doen! (Daphne, deelneemster groepsprogramma “Making Friends with Food”)

11 februari ben ik begonnen bij Babette. Was benieuwd wat het me zou gaan brengen. Nou ik kan je zeggen, heel veel! Door bewuster en anders te gaan eten ben ik in 11 weken tijd 5 kilo afgevallen. Dit was ook mijn streven. Doel bereikt,en het heeft me totaal geen moeite en honger gekost. Zelfs meer gegeten als eerder. En ook nog lekker ook! Ga ook gewoon nog door, op naar de volgende 5 kilo! Geen moelijke diëten met wat je wel en niet mag. Het is gewoon GEWOON doen ! De opbouw van de avonden en vooral de afsluitende avond zijn erg leuk. Ga de avonden wel missen,we waren een ontzettende leuke groep bij elkaar. Ik ben erg blij dat ik eraan begonnen ben en zou het ook iedereen aanraden. (Jolanda Hoogenboom, deelneemster groepsprogramma “Making Friends with Food”)

Ik vind het een prettig programma. Kan mij er wel in vinden. Goed te doen. Af en toe een kleine terug val hoort erbij, maar je oakt zo de draad weer op. En ja….de groep, die stimuleert je wel. Wat hadden wij een super groep. (Marjan, deelneemster groepsprogramma “Making Friends with Food” )

Het groepsprogramma is laagdrempelig, maar wel een stok achter de deur voor mij! (Irma Vervelde, deelneemster groepsprogramma “Making Friends with Food”)

Leuk en leerzaam programma! Samen de strijd aangaan tegen de overtollige kilo’s, goede feedback van Babette, leuke enthousiastelingen, leuke recepten en elkaar motiveren, ook nog erg gezellig zo samen. (deelneemster groepsprogramma “Making Friends with Food”)

Laagdrempelig veel hulp van mede kandidaten en de app. Niks moet alles mag!! (deelneemster groepsprogramma “Making Friends with Food”)

“Na jaren van afvallen en weer aan komen was ik het in September dit jaar helemaal zat.
Er moest iets veranderen in mijn leefstijl…
Ik maakte kennis met Friends of food, Babette Wagemakers.
Zij kende het jojo effect.
En dankzij haar tips en goede begeleiding is het me gelukt…
Een nieuwe leefstijl.
Gevarieerder eten en meer bewegen. Nu is sporten niks voor mij, dus besloot ik te gaan wandelen, samen met Boruz🐾.
En dat blijkt voor mij heel ontspannend te werken.
Resultaat tot nu toe -14kg. #dankbaar #trots #doorzetten” (Babette Veldkamp, deelneemster groepsprogramma “Making Friends with Food”)

“Ik heb een 6 weekse cursus gevolgd alles omtrent voeding. Ben er heel tevreden mee!
Ik heb geleerd om alle andere “ crash diëten” links te laten liggen en met eigen ogen mogen ervaren dat je met gewoon lekker eten ook kunt afvallen!
Ik ga nu bewuster boodschappen doen en ik geniet veel meer van lekker & gezond eten.
Ik kan het iedereen aanraden die graag wil afvallen en dat ook zo wil houden en voor mensen die gezonder willen leven! Je hele gezin profiteert hiervan mee!” (Nathalie, deelneemster groepsprogramma “Making Friends with Food”)

“Niet of te weinig eten helpt niet bij afvallen. Gezond, gevarieerd en vooral regelmatig eten wel. Dit heb ik dankzij deze groepsbijeenkomsten geleerd” (deelnemer groepsprogramma “Making Friends with Food”)

“Wil je afvallen, tips & trucs over gezond normaal eten en begeleidt worden op een informele manier, dan ben je hier op het juiste adres”

“Het heeft mij het inzicht gegeven dat ik juist meer moet eten om af te kunnen vallen. Het weglaten van maaltijden of bepaalde voedingsbronnen draagt niet bij aan gewichtsverlies. Ik ben me meer bewust van wat ik eet en het feit dat ik afval geeft echt een boost.”

Ook interesse in 1 van de programma’s; Bekijk mijn aanbod