Witlof met ham en pasta

Ingrediƫnten voor 4 personen

  • 250 gram volkoren penne
  • 900 gram witlof
  • 300 gram hamblokjes
  • 200 gram zuivelspread light
  • 2 uien
  • 2 tenen knoflook
  • peterselie
  • bieslook
  • peper
  • olijfolie

Bereiding

  1. Kook de penne volgens de gebruiksaanwijzing en giet af 
  2. Snijd 1 cm van de onderkant van de witlof af. Snij vervolgens de witlof door de midden en verwijder de kern. Snij vervolgens in kleine stukjes
  3. Snij de ui en de knoflook fijn
  4. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui en knoflook.
  5. Voeg de ham toe en bak kort mee
  6. Voeg de witlof toe en bak paar minuten mee 
  7. Voeg de roomkaas, bieslook, peterselie en peper toe (hoeveelheid naar smaak)
  8. Als roomkaas gesmolten is dan mag de afgegoten penne erdoorheen 

Eet smakelijk!

Witlof met ham en pasta
Getagd op:        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *