Vegetarische macaroni-broccolischotel
Het originele recept komt uit de Allerhande. Ik heb het aangepast zodat wij het nog wat smakelijker vonden 🙂

Ingrediënten voor 4 personen

  • 2 uien, gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 2 blikken tomatenblokjes a 400 gram
  • 300 gram volkoren macaroni
  • 400 gram broccoli in roosjes
  • 200 gram geraspte 30+ kaas
  • 2 theelepels italiaanse kruiden
  • zout en peper
  • olijfolie

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook.
  3. Voeg de tomatenblokjes toe en laat 10 minuten koken. 
  4. Voeg de italiaanse kruiden toe en breng op smaak met peper en zout. 
  5. Kook de macaroni ondertussen 4 minuten
  6. Voeg na 2 minuten de broccoli toe aan de macaroni.
  7. Giet de macaroni en broccoli af en meng door de saus
  8. Schenk het in een ovenschaal en bestrooi met de kaas
  9. Bak in 20 minuten gaar. 

Eet smakelijk! 

Vegetarische broccoli-macaronischotel
Getagd op:                    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *