spinazie, stamppotDit recept komt uit het maandblad van de Jumbo, genaamd Hallo!

Deze pittige spinaziestamppot vonden wij thuis allemaal heel lekker.

Ingrediƫnten voor 4 personen

  • 600 gram aardappelen
  • 400 gram spinazie
  • 300 gram uiten
  • 1 eetlepel kerrie
  • vloeibare bakboter

Bereiding

  • Schil de aardappelen en kook deze in 20 minuten gaar.
  • Snij de uien in ringen. verhit de boter in een pan en bak de uien in 10 minuten zacht.
  • Roer de kerrie door de uienringen.
  • Voeg als de aardappelen bijna gaar zijn de spinazie toe.
  • Roer goed door en kook nog 3 minuten.
  • Giet de aardappelen met spinazie af. Bewaar een beetje van het kookvocht.
  • Stamp de aardappelen en spinazie door elkaar
  • Schep de uien door de stamppot.

Eet smakelijk!

 

 

Recept: Pittige spinaziestamppot
Getagd op:            

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *