Wat eet ik als gewichtsconsulente

Er werd mij gevraagd om eens te vertellen wat ik, als gewichtsconsulente, op een dag eet. Ik heb het van 1 dag bijgehouden. Ik heb de dag uitgekozen waarop mijn oudste zoon mocht kiezen wat we als avondeten zouden eten. 1 x per week mag de oudste zoon en 1 x per week mag de jongste zoon kiezen wat we eten. Dat eten moet dan bestaan uit aardappelen, groente en vlees.

Ontbijtontbijt, magere yoghurt, muesli
300 ml magere yoghurt
45 gram muesli
1 grote pruim
10 blauwe druiven
100 gram aardbeien
1 mok koffie
1 mok thee

100% pindakaas, halvarine, volkorenbroodTussendoor
2 mokken thee
1 volkoren boterham met halvarine en 100% pindakaas

 

 

 

Lunchsnoeptomaatjes, kaas, volkorenbrood
2 volkoren boterhammen met halvarine en 30+ kaas
10 snoeptomaatjes
1 beker thee

 

 

 

roggebroodTussendoor
1 plak donker roggebrood met halvarine en 30+ kaas
1 beker thee

 

 

 

sla, salade, friet, worstDiner
1 rundersaucijs bereid in de grill
200 gram rauwe friet bereid in de airfryer
1 kleine lepel frietsaus
200 gram sla met rauwkost en 1 eetlepel olijfolie
1 glas orangina light

 

 

appel, kaneelTussendoor
1 appel met een beetje kaneel en 2 minuten op 900 watt in de magnetron (echt zo lekker!)
2 bekers koffie

 

 

 

Voedingswaarden
1781 kcal
34% vet waarvan 9% verzadigd vet
19% eiwit
42% koolhydraten

Je ziet dus dat ondanks dat worst en de friet niet de meest gezonde keuze is, het toch prima past binnen mijn aantal kcal die ik per dag moet eten. Uiteraard eet ik niet elke dag friet en worst, het gaat om variatie!

Wil jij nou ook gezond eten en weten wat jouw lijf nodig heeft, ik help je er graag bij. Kijk hier  voor Meer informatie over 1 op 1 begeleiding  of hier voor Meer informatie over groepsbegeleiding

Lieve groet
Babette

Wat eet ik als gewichtsconsulent
Getagd op:            

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *