STUITER STUITER STUITER

Ik werd door Chrisje benaderd met de vraag of ik voor haar een wekelijkse blog wil schrijven met daarbij een weekmenu. WAUW, stuiter, stuiter, stuiter……wat een eer, wat supercool. Natuurlijk wil ik dat……….en toen werd het spannend………wat ga ik vertellen en wat zal men er wel niet van vinden. Mijn koud watervrees aan de kant gezet en gewoon gedaan (stiekem ook wel trots op mezelf).

De eerste blog is geschreven. Die gaat over mij, wie ben ik en wat is mijn link met gezonde voeding. Ook het eerste weekmenu is gemaakt. Gebaseerd op wat Chrisje nodig zal hebben. Zij zou toch nog wel graag wat willen afvallen……….wordt vervolgd hoe het zal gaan.

Wil je mijn eerste blog lezen? Je vind het HIER

Blog voor website Chrisje
Getagd op:        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *